5 Години Премиум Рали София – Свети Влас!

Тази година едно от най-зрелищните събития у нас, а и в съседните ни Румъния, Сърбия и Гърция, Премиум Рали София – Свети Влас чества петата си година. Организаторите обещават много изненади, което за нас означава само едно – лятото ще даде пълна скорост на емоциите на всички автоентусиасти.

Към момента над 20 екипа са потвърдили участието си в Ралито, а някои от суперколите които ще видим са Porsche Turbo S TechArt, Ferrari 488, CL 63 AMG, AUDI R8, Nissan GT-R, преработени от Schnitzer модели на BMW, екстравагантния Polaris Slingshot и още други. Официалният представител на Dodge за България – Ескал Флийт Карс също ще има участие в събитието. Момичетата, представящи компанията, ще влязат в състезанието с Dodge Charger.

И тази година ще има повече от един талисман изцяло благодарение на Eurolink, но колко и какви ще са уникалните автомобили все още е секретно. Друг официален партньор на Ралито ще е отново застрахователната компания Asset.

Организаторите на Премиум Рали са подготвили интересни изпитания като Италианско преследване, Драг и Тайм Атак на новото румънско трасе MotorPark Romania.

Сезон 2017 ще предложи няколко изненади, като една от тях са двата нови пакета за участие освен базовите. Ако има желаещи да проверят силите на автомобилите си на румънската писта MotorPark, те ще могат да се включат в Ралито с пакета “Race with us”. Ако пък някой иска освен да даде газ на пистата, също и да отпразнува деня със специална вечеря и частно парти в Букурещ може да го направи с пакета “Race & Party with us”.

Всъщност, никое от планираните партита не е за подценяване. В Букурещ е ангажиран клуб LOFT, а на родна почва – в Арбанаси за забавлението на любителите на високите скорости ще отговарят партньорите на събитието Vega Star Trading.

Тъй като петата година на Премум Рали е специална, организаторите са се постарали максимално да предоставят невероятно преживяване на публиката и на участниците. Голяма част от спирките ще са достъпни за всички.

Събитието ще стартира на 14 юни от марина „Диневи”, Свети Влас. Следващите два дни ще са съответно в Арбанаси и Букурещ. Ралито ще завърши традиционно пред хотел „Маринела” в София на 17 юни.

Допълнителна информация и условията за участие можете да намерите на www.premiumrally.com

Автор: Емануила Гавраилова

Напиши коментар