Обновеният електрически скутер на BMW с пробег 160 км

Новото поколение на модела C Evolution ще бъде представено официално на предстоящия автомобилен салон в Париж, който ще се проведе в началото на Октомври. Двуколесната машина може да се похвали с повече мощност и увеличен пробег.

bmw-c-evolution-e-scooter-4

Електрическият скутер е получил нов тип батерии, с капацитет на клетките от 94 Aч, каквито се използват при последната модификация на автомобила BMW i3. Ще бъдат предлагани две версии – European и Long Range. Първата е по-умерена и отговаря на европейските изисквания за категория A1. Мощността е 15 конски сили, максималната скорост на движение – 120 км/час, а с едно зареждане може да бъде изминат пробег от 100 км. Версията Long Range разполага с по-голяма батерия, позволяваща пробег от 160 км. и максимална скорост 130 км/час, благодарение на мощност 26 к.с.

bmw-c-evolution-e-scooter-5

С новият C evolution, BMW вдига значително летвата в областта на електрическите скутери, като вземем под внимание, че има електрически автомобили, които не изминават толкова километри с едно зареждане. Баварските специалисти определено работят в правилната посока по отношение на иновативните начини за придвижване на две колела.

p90229574_highr-2deec094442-original

C evolution вече се предлага в Германия, Франция, Италия, Испания, Великобритания, Ирландия, Швейцария, Холандия, Белгия, Австрия, Португалия, Люксембург и Китай. Предстои дебютът му в САЩ, Япония, Южна Корея и Русия.

 bmw-c-evolution-e-scooter-2

bmw-c-evolution-e-scooter

bmw-c-evolution-e-scooter-7

Напиши коментар