Sibelle – яхта за 17 милиона евро

Представяме ви новото произведение на изкуството от холандската корабостроителница Heesen Yachts – моторната яхта „Sibelle„. Тя бе създадена още през 2008 г., но от тогава насам премина през редица тестове, за да докаже, че може да устои на всички изпитания на времето – нещо характерно за всяка една яхта, създадена от Heesen.

Heesen-Sibelle-Yacht-2-e1468668371656

Sibelle е с алуминиев корпус и обща дължина от 44 метра. На палубата има пет просторни помещения, в които спокойно могат да се настанят 10 гости. Вътре изобилства от удобства и широка гама релаксиращи и развлекателни възможности. Като се започне от главните просторни салони с огромни дивани и телевизори, сауна, джакузи, и така до контролната кабина, която прилича на тази при Airbus A380.

Heesen-Sibelle-Yacht-13

Задачата за дизайна и обзавеждането на яхтата е била възложена на небезисвестната компания Omega Architects, които са подходили индивидуално според изискванията на клиента.

Heesen-Sibelle-Yacht-18

Величествената Sibelle се задвижва от два дизелови двигателя, по 2720 кВт всеки. Това дава възможност да се постигне максимална скорост от 28 възела.

Sibelle
Sibelle

Готови ли сте да научите цената на целият този лукс? В момента яхтата е абсолютен хит на пазара и се предлага от компанията SuperYachtsMonaco на цена 17 милиона евро. Заслужава си, а вие как мислите?

Напиши коментар