MV Agusta Dragster 800 се присъедини към RC гамата

Бруталното MV Agusta Dragster 800 е най-новото попълнение към спортната RC гама на италианската компания. Мотоциклетът е създаден с изключителна прецизност и внимание към детайла. Неговото основно предназначение е за клиенти, които ценят красотата и функционалността, съчетани със състезателния дух.

mv-agusta-dragster-800-rc-3

Dragster 800 RC e изграден на базата на Brutale 800RR, като голяма част от елементите по рамата са направени от въглеродни нишки, благодарение на което теглото е сравнително ниско. Двигателят е трицилиндров с обем 798 куб. см. и максимална мощност 140 к.с. и 86 Нм. Благодарение на радикалния си дизайн агрегатът е много компактен и тежи едва 52 кг.

mv-agusta-dragster-800-rc-4

На борда е интегрирана системата Motor & Vehicle Integrated Control System, даваща на водача възможността да използва 4 режима на каране. Дигиталният екран е с ясни и четливи индикатори, от които могат да се настройват реакциите на двигателя, ограничителя на скоростта, въртящия момент, чуствителността на газта и спирачките.

mv-agusta-dragster-800-rc-5

Добавена е и технологията Quickshifter EAS 2.0 за електронно подпомагане на скоростната кутия, светкавично бърза смяна на предавките и тракшън контрол на 8 нива.

От MV Agusta обявиха, че ще бъдат произведени точно 350 екземпляра Dragster 800 RC.

MV Agusta Dragster 800 RC галерия:

Напиши коментар