Пригответе се за изобилие от екзотични автомобили в Свети Влас!

Петото юбилейно издание на „Премиум рали София – Свети Влас“ ще събере на едно място мощни автомобили, красиви жени, фенове на високия адреналин и много настроение. Може да станете част от това изживяване на 15 юни 2017 г. от 11:00часа  на яхтеното пристанище „Марина Диневи“ в Свети Влас.

Над 30 мощни звяра ще мерят сили в тазгодишното рали за суперавтомобили, като сред тях се отличават такива, които са единични бройки за България и Европа. На яхтения порт пред бутиковия хотел „Палас“ ще могат да се видят (и чуят) автомобили като AUDI R8, CL 63 AMG, няколко Nissan GT-R Black Edition, няколко представители на марката Porsche, екзотичният Polaris Slingshot, Dodge Charger от Ексал Флийт Карс – Официален вносител на Dodge за България, Aston Martin Rapide, Lamborghini Gallardo и още много други! Рапърът 100 Kila също ще се включи в Ралито, като автомобилът му ще изненада фенове и публика с интересния си дизайн.

Традиционно, предходната вечер Старт Партито ще се проведе в Planet Yacht Club на Марина „Диневи“, на 14-ти Юни от 23:00часа. Специален Гост – изпълнител ще бъде една от най-екстравагантните и млади изпълнители в България – ТИТА, която ще допринесе за атмосферата по време на партито на компанията с бензин в кръвта. Дългогодишните партньори на Премиум Рали София – Свети Влас: Motobul и Orlen Oil, ще подкрепят Ралито за суперавтомобили и през 5-та годишнина на Събитието. Пред самия клуб на Марина „Диневи“ ще може да се насладите на едно от най-новите попълнения на Maserati, а именно SUV Levante, както и други изненади от Motobul и Orlen oil.

За спортния дух на автомобилното шоу, организаторите от „Премиум Рали София – Свети Влас“ са планирали множество изпитания. Още на стартовия ден Отборите ще „мерят“ конски сили по време на Драг, Италианско преследване и „точна езда“. След спортния полуден, шумната компания ще финишира в Арбанаси, където за доброто настроение и незабравима вечер ще се погрижат партньорите на Ралито от Vega Star Trading.

За повече информация: www.premiumrally.com

 Снимки: Мирослав Белев

Напиши коментар