Финал на Ралито за суперавтомобили в София!

Премиум Рали София – Свети Влас ще празнува своята 5-та годишнина с впечатляващ Финал в столицата.

Конвоят от зрелищни автомобили ще финишира на 17 юни от 18:00часа пред хотел „Маринела“ в София, където ще има изпитание за най-добра генерация. Организаторите обещават, че звукът от шумните автомобили ще се чуе чак до новия Японски Ресторант UMAMI. По време на Финала ще може да се насладите и на Талисманите в Сезон 2017: специално селектирани екзотични автомобили от Eurolink.

Всички гости и участници ще наблюдават дрифт шоу от професионалистите Mirafiori, както и появата на над 50 мотора от Sofia Riders.

Част от автомобилите, които ще може да видите пред Хотел „Маринела“ са: Aston Martin Rapide, Dodge Charger от Ексал Флийт Карс, BMW X6M, BMW X5M Schnitzer, Porsche Turbo S TechArt, Polaris Slingshot, AUDI R8 и много други.

Последният ден на Ралито за супервтомобили е 17-ти Юни. Отборите ще стартират от гр. Букурещ, Румъния в посока писта Русе. Там, Екипажите ще тестват автомобилите си по време на етап за скорост и най-добро време. Писта Русе се организира със съдействието на Росен Даскалов, създателят на българската суперкола
S I N.

Премиум Рали София – Свети Влас ще отпразнува 5-тата си годишнина в обстановката на първото по рода си парти с автомобилен привкус в България. Киноцентър Бояна ще събере на едно място всички, които искат да прекарат една незабравима нощ, изпълнена с много емоции и адреналин. Във вашата компания ще бъдат автомобили, които са участвали в Ралитo, реквизитни и колекционерски коли, които са били част от филмовите продукции Expendables и The Hitman, Bodyguard и 900 конски сили в лицето на два дрифт автомобила от отбора на Mirafiori.

Финалното парти се организира със специалната подкрепа на GOTO Jewellery & Diamonds, които предоставят ексклузивна отстъпка във всички магазини на марката в България и Марбея с всеки закупен билет за партито.

Специален гост-изпълнител ще бъде 100 Kila, който ще допринесе за атмосферата на партито с атрактивното си присъствие, заедно с DJ-ите Bumbo & Jana.

Награждаването в Сезон 2017 също ще се проведе в Киноцентър Бояна. Тази година наградите за първите три места са любезно предоставени от семейно имение Zornitza Family Estate. Разположено на 7 км от Мелник, имението предлага на своите гости всичко за една невероятна ваканция – природа, красота, простор, вкусна храна, лукс, уют и отлично обслужване. Незабравимо преживяване в една от шестте елегантни вили, релакс в целогодишно топлия външен басейн, наслада с всички сетива от тероарната авторска кухня на ресторант aEstivum и богата селекция на винарската изба.

Ресторантът акцентира върху био продуктите и трюфелите, които се отглеждат в еко фермата на имението. От собствени лозя, Zornitza Family Estate произвежда бутикови вина, които могат да бъдат дегустирани и закупени ексклузивно в имението.

Билети за Финалното Парти може да намерите тук: http://www.eventim.bg/bg/bileti/premium-rally-grand-finale-party-sofi-dekor-saint-paul-kinocentr-nuboyana-464768/event.html

Застрахователна компания Asset ще подкрепи Премиум Рали София – Свети Влас за втора поредна година.

Събитието се подкрепя от Motobul, Orlen oil, Eurolink, Ресторант „Умами“ , Vega Star Trading, BBC Top Gear Bulgaria и други.

Повече информация за Събитието може да намерите на: www.premiumrally.com

Напиши коментар