Изумителен кемпер смая света

Все повече популярност сред любителите на лукса и пътешествията, събира така нареченият Glamping. Иначе казано – glamorous camping, което буквално се превежда като „бляскав къмпинг”. Това е перфектното решение за хора, които обичат да са сред природата, но не желаят да се лишат от удобствата на хотелската стая. Glamping-ът се изразява в идеалното съчетание между къмпинг на открито и комфорта на уютен хотел.

Перфектен представител на новото модно течение е иновативният кемпер Elysium, проектиран от американската технологична компания Furrion. Той е все още прототип, но се очаква цената му да стигне до 2.5 милиона долара ако производството стане реалност.

Притежавайки това технологично чудо, ще можете да се насладите на подвижно джакузи и баня с вибромасаж, камина, три телевизора, луксозна спалня, напълно оборудвана модерна кухня и още много други екстри, които ще превърнат всяко пътуване в наслада за сетивата и духа.

Сред най-впечатляващите удобства, които кемперът ще предлага е хеликоптерна площадка. Тъй като дължината на кемпера е 14 метра,  то площадката спокойно може да приюти един двуместен Robinson R22.

Напиши коментар