Задава се нова моторница от Mercedes-AMG

За пореден път Mercedes-AMG и Cigarette си партнират, за да сътворят уникалната Marauder AMG, следваща стъпките на предшественици, вдъхновени от SLS AMG, G-клас, Vison GT Concept и AMG GT S.

Представена на световното изложение за лодки в Маями, новото изделие за 2017 е изключитено специално, тъй като почита 50-тата годишнина на Mercedes-AMG и въплъщава в себе си духа на най-хитовия модел в портфолиото на компанията – AMG GT R.

За да се наблегне на сътрудничеството между компаниите в Cigarette Racing Team за разработката на окраската и детайлите е включен Гордън Вагнер – шеф на дизайнерите на Daimler, а AMG Performance Studio създават интериора, като финален акцент се поставя на зелената боя Hell Magno от самия GTR.

Шефът на AMG Томас Мойерс споделя в дискусия за партньорството между съзтезателния екип на Cigarette и немския автомобилен гигант, че „представянето, перфекционизмът и страстта са качествата, които обединяват Mercedes-AMG и Cigarette Racing Team. На тази база през десетте години на сътрудничество са създадени осем сензационни модела като новият 2017 50′ Marauder AMG е своеобразен връх в съвместната им работа.”

Това определено звучи красиво, но още по-специално би било усещането да спрете своя GTR на марината до украсената в неговия цвят суперлодка. Колкото и да сме пораснали продължаваме да си обичаме играчките, дори да са безсрамно скъпи, но най-вече защото са толкова тясно свързани с любимите ни скоростни автомобили.

Автор: Емануила Гавраилова

Напиши коментар