Аморе Мио – супряхтата за 26 милиона евро!

Днес сме решили да Ви представим нещо по-различно – уникалната яхта Amore Mio дело на Heesen Yachts. Това 45-метрово произведение на изкуството дебютира на изложението за луксозни яхти Monaco Yacht Show миналия септември. Аморе Мио е построена като кораб, но във вода се представя изцяло като спортна яхта.

Екстериорният дизайн е поверен на Omega Architects, а за интериора се е погрижил Cristiano Gatto, който е създал уникално усещане за уют, комбинирайки луксозни тъкани и топли дървени акценти.

Общото палубно пространство възлиза на 40 метра, разделено на три нива –  главна, слънчева  и долна палуба. На главната палуба е разположен господарският апартамент със собствена баня и голяма гардеробна. Към него е прикрепен флайбридж, който осигурява невероятна панорамна гледка и тихо уединение за собственика. На долната палуба са останалите четири каюти за гости. Сумарно Аморе Мио може да приюти 10 пасажери.

Както вече споменахме на яхтата има много място, а доказателство за това е 18-метровата слънчева палуба. Тя има площ от 90 квадратни метра и предлага екстри като открит киносалон, басейн и просторна тераса. Освен това има и обособена трапезария, която да настани всички 10 гости на борда.

Amore Mio развива максимална скорост от 30 възела, а лекото плаване е гарантирано от трите поставени жироскопа Seakeeper.

Цената на яхтата възлиза на 25.9 милиона евро!

Галерия:

Автор: Емануила Гавраилова

Напиши коментар